Luboš Kastner: O výzvách českého gastro byznysu 1/2
Luboš Kastner je spolumajitelem několika restaurací a konzultantem pro gastro, retail a investice. Kromě toho zastává pozici člena představenstva Hospodářské komory ČR a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR. Rovněž je místopředsedou Českého gastronomického institutu. Se Štěpánem si povídali o DPH na pivo, platbách v hotovosti o jeho celkovém pohledu na český gastronomický průmysl.
V rozhovoru s ním se dozvíte:
- Jaké momenty byly nejvíce směřující pro jeho životní cestu?
- V čem se mu líbil obor marketingu a jak začal pracovat na svém v oblasti gastronomie?
- Jak lze vybudovat velkou a úspěšnou restauraci?
- Co si myslí o zdanění piva a vína?
- Ubylo v Česku hospod? A budou ubývat i nadále?
- Vydělává se víc na jídle nebo na pití?
- Co by mohlo vést ke zkulturnění českého gastro prostředí?
- Kam se podle něj trh může vyvíjet v blízkém období?